• 70 11 13 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

TFTB - The Freedom To Build

SKAD's Custom sektion for private

Vi kæmper for mere frihed og klare regler indenfor Custom
Mange undrer sig sikkert over, hvad SKAD er for noget, og hvilken målsætning vi har. SKAD er en brancheforening der blev etableret i 1907, og har derfor over 110 år på bagen.

2010 har vi etableret en motorcykelsektion, der tilbyder motorcykelværksteder og deleleverandører et medlemskab i foreningen. I 2013 grundlagte vi TFTB - The Freedom To Build på opfordring af mange private byggere, der ville støtte vores arbejde.

Når man bygger om på sin bil eller motorcykel, så gælder både synsregler afsnit 18.05 og registreringsafgiftslovens § 7a. Det kan være en jungle for mange at gennemskue og forstå reglerne. For at gøre det nemmere, og for at sikre at loven også tilgodeser Custom i Danmark, så kæmper SKAD for mere frihed til at bygge.

 

BLIV MEDLEM af TFTB

Som Privatperson kan du nu være med i TFTB = The Freedom To Build

TFTB er en støtteorganisation, der støtter op omkring SKAD's politiske arbejde for større frihed og klare regler hvad angår ombygning og opbygning af biler og motorcykler.

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

Prisen for medlemskab er kr. 350 inkl. 25 % moms om året.

Medlem af TFTB kan kun blive personer, der ikke direkte har forbindelse (ejerskab, ansættelse) til en virksomhed, der arbejder med ombygning af køretøjer.

At blive medlem af "The Freedom To Build" støttegruppen (TFTB), betyder at man støtter op om SKAD's politiske arbejde for mere frihed indenfor om- og opbygning af custom motorcykler og custom biler.

Midlerne fra støttegruppen skal medfinansiere arbejdet, og gruppen som helhed skal fungere som politisk værktøj overfor politikere, ministerier og organisationer. Som medlem af TFTB er man med til at give SKAD's arbejde større effekt. SKAD har investeret en del penge i arbejdet, samt bruges der megen tid på møder med myndigheder, politikere, lobbyisme, information og dialog med parter, der kan bidrage med deres ekspertise.

 

DINE FORDELE

TFTB medlemmer får råd og vejledning, samt adgang til unikke dokumenter via en lukkede Facebook gruppe.

Som medlem af støtteorganisation får du løbende information via den lukkede TFTB Facebook medlemsgruppen om nyheder og love indenfor ombygning af motorcykler og også biler. I gruppen finder du formularer, lister over konstruktive ændringer, skatteregler og forklaringer, som hjælper dig med at ombygge din motorcykel korrekt uden at du mister køretilladelsen eller afgiften.

På bilområdet samler vi medlemmer, der kan kæmpe sammen med os om flere muligheder, der også sparer omkostninger. Desuden mangler der klare regler om afgiftstab på biler.

Du er også med til at give SKAD styrke, når der skal forhandles med embedsmænd og politikere. Jo flere jo bedre - størrelse giver styrke.

Meld dig ind via formularen herunder
Du skal blot indbetale kr. 350, enten via
MobilePay 929467
eller på 
Regnr. 4440 Ktonr. 3139002415

HUSK at oplys dit fulde navn!

Husk at ansøge om medlemskab i den lukkede TFTB gruppe på Facebook efter du har betalt via dette link!

Dine persondata bliver opbevaret forsvarligt i vores system og anvendt til at behandle dit medlemskab. Data vil blive slettet 5 år efter din udmeldelse, som loven kræver.

 

Guldmedlemmer

 

Medlemskaber